Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ποια δώρα διαλέγουν οι σταρ για τους «Βαλεντίνους» τους


Από μία ελιά ηλικίας 200 ετών μέχρι ένα κινητό τηλέφωνο με κάλυμμα από πλατίνα, οι σταρ βρίσκουν ιδιαίτερα -και ενίοτε αξίας πολλών μηδενικών- δώρα για να χαρίσουν στο έτερον ήμισυ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ιδέα για την αιωνόβια ελιά ανήκει στην Αντζελίνα Τζολί, η οποία είχε χαρίσει στον Μπραντ Πιτ ένα δέντρο ηλικίας 200 ετών, αξίας 18.500 δολαρίων, για το κάστρο τους στη Γαλλία.

Το 2011, ο Τζάστιν Μπίμπερ ξόδεψε 2.000 δολάρια για να αδειάσει όλα τα τριαντάφυλλα, τις τουλίπες και τις μαργαρίτες ενός ανθοπωλείου και να τα στείλει στο κορίτσι του, τη Σελένα Γκομέζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Πάλι το 2011, η Κάτι Πέρι αγόρασε για τον τότε σύζυγό της Ράσελ Μπραντ μία λιλά Bentley Brooklands ως δώρο για την ημέρα.

Πριν το χωρισμό τους, η Courteney Cox έκανε δώρο στον David Arquette ένα άλογο-αντίκα από καρουζέλ, η αξία του οποίου μπορεί να φθάνει και τα 45.000 δολάρια.

Ένα ρομαντικό ραντεβού με τον Τζορτζ Κλούνεϊ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει και τα τυχερά του. Ο ηθοποιός πέρασε την ημέρα αυτή το 2008 με την Σάρα Λάρσον, σε μία σουίτα ξενοδοχείου, όπου η διαμονή κόστισε 40.000 δολάρια.

Το 2009, ο σύζυγος της Beyonce, Jay-Z της πήρε για δώρο ένα κινητό τηλέφωνο με κάλυμμα πλατίνας αξίας 24.000 δολαρίων.


Αξίζει να υπογραμμίσουμε ένα σχόλιο που γράφτηκε κάτω από το παραπάνω άρθρο στην σελίδα newsbeast από το χρήστη "dionisakis" ωωωω... ρε συ Αγγιολίνα, Ατζελίνα, πως σε λένε... 200 ετών ελιά, για 18 μιση χιλιάδες;;; κορόιδο σε πιάσανε καλή μου.. εγώ σου πούλαγα μία από τις ελιές μου, που είναι αποδεδειγμένα τουλάχιστο 600 χρόνων, για ένα δεκαχίλιαρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου