Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Γυναικεία Μόδα 2012


The Transparent trend

Και ενώ ο φετινός χειμώνας αποτελείται από σεμνούς άσπρους γιακάδες, λευκό αθώο χρώμα στα ρούχα, συντηρητικά πλεκτά, έρχεται η νέα τάση και τα ανατρέπει όλα!! Η αποκαλυπτική διαφάνεια ή αλλιώς the transparent trend, σαγηνεύει το κοινό με συνδυασμό το απόλυτο μαύρο και την δαντέλα.

Από την Stella McCartney και τον Salvatore Ferragamo μέχρι τον Louis Vuitton και τον Gucci, οι ειδικοί προτείνουν την ήδη δοκιμασμένη τάση για την βραδινή γκαρνταρόμπα μας.

Με κοινό παρονομαστή το μαύρο, το φόρεμα παίρνει άλλη μορφή και με την διαφάνεια να τραβάει τα βλέμματα πολλών, αφήνοντας σε κοινή θέα τα μαύρα σέξι εσώρουχα των γυναικών…















Tips

• Μην φορέσετε πάνω και κάτω διαφάνεια, θα είναι πολύ τολμηρό και αντιαισθητικό
• Βεβαιωθείτε πως έχετε μαύρα ή nude εσώρουχα
• Ένα κόκκινο κραγιόν και μαύρο eyeliner θα εκτοξεύσουν την θηλυκότητά σας στα ύψη

Το color-pop παντελόνι

Το 2012 μπήκε για τα καλά και μαζί με όλα τα υπόλοιπα resolutions που έχεις θέσει για αυτό το νέο έτος, είναι ώρα να προσθέσεις και άλλο ένα: λίγο παραπάνω χρώμα στη ζωή σου! Και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις είναι η αγορά ενός color-pop παντελονιού,δε νομίζεις; Έτσι, θα ανεβάσεις και την αυτοπεποίθησή σου αλλά και την διάθεση των γύρω σου!Το color-pop παντελόνι έκανε την εμφάνισή του το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά ο χειμώνας που ήρθε το αγκάλιασε με την σειρά του ένθερμα, με αποτέλεσμα πολλά brands να λανσάρουν τις νέες χειμωνιάτικες color-pop εκδοχές. Και όταν αναφέρομαι σε color-pop χρώματα εννοώ όλες τις αποχρώσεις που θυμίζουν πολύχρωμα ζαχαρωτά όπως το πορτοκαλί, το κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο, το έντονο ροζ και πάει λέγοντας!


Tip: Μη φοβηθείς το έντονο του χρώματος και δυσκολευτής να το ενσωματώσεις στο υπόλοιπο ντύσιμό σου. Φέτος, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και όπως θα μπορούσες να το σετάρεις άνετα με ένα άσπρο T-shirt, το ίδιο εύκολα θα μπορούσες να το αναδείξεις και με ένα μπλουζάκι σε έντονο αλλά διαφορετικό χρώμα! Διάθεση να υπάρχει και όλα είναι αποδεκτά στον color-pop κόσμο της μόδας!

Little Black Dress to Impress


Αν κάποιες μέρες αναρωτιέστε τι να φορέσετε και περνάτε ώρες μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα τότε η απάντηση έρχεται από τηνιέρεια του στυλ Coco Chanel. Το μικρό μαύρο φόρεμα που καθιέρωσε η Chanel θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε όλες τις περιστάσεις αφού είναι η πιο κομψή και ασφαλής λύση για να είστε πάντοτε in fashion. Είτε το φοράτε το πρωί στο γραφείο, είτε σε μια βραδινή έξοδο το μικρό μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ εγγυάται απόλυτη επιτυχία!
Η επιλογές είναι πολλές για κάθε ύφος, διάθεση και σωματότυπο. Μπορείτε να διαλέξετε από τα πιο κλασικά φορέματα σε απλές γραμμές μέχρι φορέματα με δαντέλα που τονίζουν τη θηλυκότητα και χαρίζουν ρομαντική διάθεση. Στράπλες LBD για τις πιο τολμηρές και αδύνατες σε πιο girly και παιχνιδιάρικη διάθεση. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε πιο αυστηρές γραμμές σε pencil φορέματα για πιο κομψές εμφανίσεις και για το ιδανικό office look. Ιδιαίτερα sexy είναι τα bodycon φορέματα που αναδεικνύουν τις καλλίγραμμες σιλουέτες. Συνδυάζεται υπέροχα με ένα trendy αξεσουάρ !

Nofashionway: Ένα site διαφορετικό από τα υπόλοιπα

Ψάχνεις για κάτι διαφορετικό; Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια; Μην ανησυχείς, το www.nofashionway.com είναι ένα online κατάστημα στο οποίο μπορεί κανείς να βρει μοναδικά ρούχα και πρωτότυπα αξεσουάρ. Το κατάστημα διαθέτει μοναδικά T-shirts με ξεχωριστά λογότυπα όπως και μία μεγάλη ποικιλία από τσάντες και αξεσουάρ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα μαγνητίσουν τα βλέμματα όλων καθώς τα φοράτε. Σε πολύ προσιτές τιμές και χωρίς έξοδα αποστολής το site ξεχωρίζει για την λειτουργικότητα και την γρήγορη εξυπηρέτηση του. Οι αγορές γίνονται γρήγορα με ασφάλεια ενώ υπάρχει κι η δυνατότητα της επιστροφής αυτών που έχετε αγοράσει.
Αξεσουάρ
Για εμένα , ο μοναδικός τρόπος για να διαφέρεις ή και να εντυπωσιάσεις είναι να φοράς απλά ρούχα με ωραία αξεσουάρ! Έχεις σκαφτεί πως μια απλή μαύρη μπλούζα με ένα τζιν παντελόνι μπορεί να κάνει την διαφορά πολλές φορές, είναι απλό ένα ωραίο φουλάρι μπορεί να κάνει τα ρούχα σου να λάμπουν. Θεωρείς την λευκή μπλούζα σου πολύ άτονη; That's easy , μια ωραία καρφίτσα μπορείς να την κάνει  μοναδική και αν δεν σ' αρέσουν οι καρφίτσες, βάλε ένα ωραίο μακρύ κολιέ  στο λαιμό σου για να προσθέσεις μια πινελιά ομορφιάς στο σετάκι σου! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως δεν χρειάζεται να κοιτάς με τις ώρες την ντουλάπα σου και να λες τι θα βάλω σήμερα , επειδή έχεις βαρεθεί τα ρούχα σου. Απλά εφοδιάσου με εντυπωσιακά αξεσουάρ , που θα κλέψουν την παράσταση στην εμφάνισή σου. Έτσι ώστε πάντα να διαφέρεις και να τραβάς την προσοχή στον χώρο που βρίσκεσαι! Σε ζάλισα;;; Τελειώνω...Τέλος, τα αξεσουάρ που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην καρταρόμπα της, εκτός από τα κλασικά μπιζού, δηλαδή κολιέ, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια , είναι και τα φουλάρια , οι τσάντες, τα καπέλα, τα πορτοφόλια,  τα κασκόλ , τα σκουφάκια, τα ρολόγια, οι καρφίτσες, οι ζακέτες, τα γυαλιά ηλίου ή μυωπίας (ακόμα και αν δεν έχετε, καιρός να αποκτήσετε αφού προσθέτουν στυλ), ένα ωραίο κοκαλάκι για τα μαλλιά ή μια στέκα ή γάντια, κάλτσες-καλτσοδέτες, ή και ένα καινούριο καλσόν σε περίεργα χρώματα κλπ!

Και μην ξεχνάς , να ντύνεσαι ωραία δεν σημαίνει να ντύνεσαι όπως όλοι!
Μερικά από τα παραπάνω κείμενα τα έχουμε πάρει από το πολυαγαπημένο μας site: http://ntynomai.gr

Ελπίζω να σε βοηθήσαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου