Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ξεκινήστε το 2012 χωρίς άγχος


Αποφάσισες να διώξεις το άγχοςτο στρες και τους προβληματισμούς που σου προκαλεί η καθημερινότητα να φύγουν μαζί με το 2011;
Το πρώτο που πρέπει να βάλεις στην φετινή σου λίστα είναι η προστασία της υγείας σου. Πιο συγκεκριμένα, 3 βασικές κινήσεις για να καλυτερεύσεις την υγεία σου και κατ' επέκταση τη ζωή σου:
1) ΞΕΚΙΝΗΣΕ άσκηση: μην πέσεις με τα μούτρα προσπαθώντας να αποκτήσεις υπέροχο σώμα με την πρώτη. Το κλειδί είναι η σωστή και συχνή καθημερινή άσκηση που θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερο πλήρης και ευτυχισμένη και σταδιακά θα σου δώσει τα θεμιτά σωματικά αποτελέσματα.
2) ΜΑΘΕ να αγαπάς τον εαυτό σου: Φρόντισε να θυμάσαι καθημερινά όλα όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα και για τα οποία είσαι περήφανη, ώστε να ενθαρρύνεις τον εαυτό σου και να μην σε παίρνει από κάτω.
3) ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ: Καθημερινά διαβάζουμε νέα από τα Μ.Μ.Ε που μας μειώνουν την διάθεση , γεγονός που επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Γι' αυτό το λόγο σου προτείνω πριν πέσεις για ύπνο το βράδυ διάβασε κάτι που θα σου δώσει αισιοδοξία και θα σου ανεβάσει τη διάθεση, έτσι ώστε να ξυπνήσεις ορεξάτη και να αντιμετωπίσεις τη μέρα με θετική ενέργεια.
Κάτι ακόμα που θεωρώ πως βοηθάει είναι να καθιερώσεις κάθε πρωί να κάνεις μερικές ασκήσεις Yoga, αυτό το Link, μπορεί να σε βοηθήσει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου