Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Σημαντικά ελαττώματα αντρών που πρέπει να αποφεύγονται...!!


Αχχ αυτοί οι άντρες....!! Όλες μας ευχόμαστε και ονειρευόμαστε να βρούμε τον τέλειο άντρα....τον άντρα τον σωστό, τον πρόστυχο....Που είναι ήρεμος, θετικός και μέσα σ’ όλα, χωρίς όμως να κάνει τον έξυπνο. Απαντά στις ερωτήσεις σου αλλά δεν σε διορθώνει μπροστά στους φίλους. Παρατηρεί τα μαλλιά σου όταν είναι λαμπερά και όμορφα χτενισμένα και όχι μόνο όταν τυχαίνει να έχουν γίνει χάλια στα χέρια κάποιου trendy και πανάκριβου κομμωτή. Και σχολιάζει την εμφάνισή σου μόνο για να σου πει πόσο εκθαμβωτικά όμορφη είσαι. Δεν πάει γυρεύοντας για καβγά. Αντίθετα, ξέρει να αποκρυπτογραφεί και να ελαφραίνει τις καθημερινές εντάσεις. Kι όταν σε βλέπει στενοχωρημένη σε παίρνει αγκαλιά για να σου ψιθυρίσει στο αφτί ότι σ’ αγαπάει....Βέβαια εντάξει πολύ ωραία και γλυκά όλα αυτά αλλά δεν υπάρχει ο τέλειος άντρας...Μπορεί να συναντήσουμε πολλούς που να τηρούν πολλά απ'όσα είπα αλλά όχι όλα.Πάντα ο,τι και να γίνει αυτός ο "τέλειος" άντρας στα μάτια σου , θα έχει κάποια ελαττώματα...Εμείς έχουμε φτιάξει μία λίστα με αρκετά από  τα ελαττώματα που έχουμε συναντήσει σε άντρες και που σίγουρα θα συναντήσεις και εσύ κάποτε σε κάποια από τις γνωριμίες σου και θέλουμε με αυτόν το τρόπο να σε προετοιμάσουμε για να μην σου έρθουν......ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΑ στο μέλλον!!  Ας αρχίσουμε...

Κάποιες από τις κακιές συνήθειες τους είναι οι εξής:

1) Όταν στην προσπάθειά τους να κάνουν πιο ωραίο το μαλλί τους με jel , βάζουν υπερβολική ποσότητα και μετά όταν εσύ πας να τους χαϊδέψεις το μαλλί , κολλάει το χέρι σου....
2) Διακρίνεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια μέσα στα αυτιά τους ... 10 κιλά κερί  επειδή δεν τα καθαρίζουν.
3) Όταν φοράνε σορτς  το καλοκαίρι και τα συνδυάζουν με ψηλές κάλτσες. (εκτός από τις περιπτώσεις που παίζουν ποδόσφαιρο)
4) Δεν ξυρίζονται και το μουστάκι τους έχει φτάσει στο σημείο όπου μπορούν να το στρίψουν....(αφήστε που μοιάζουν σαν αγροίκοι ώρες-ώρες έτσι.. :P )
5) Όταν πας να τους φιλήσεις και απομακρύνεσαι διακριτικά γιατί η ανάσα τους βρομάει σαν βόθρος...(οι mentos γιατί υπάρχουν;;!!)
6) Όταν τους κοιτάς στα μάτια και βλέπεις ταυτόχρονα λίγο πιο κάτω,στην μύτη τους , τους πόρους να ξεπροβάλλουν...(δεν θα τους έβλαπτε άμα έπαιρναν το jel ή αυτά τα αυτοκόλλητα που ξεκολλάνε τους πόρους!)
7)Πας να τους αγκαλιάσεις και σου έρχεται μια μπόχα επειδή σήμερα είχανε προπόνηση και ξέχασαν να κάνουν μπάνιο πριν το ραντεβού...
8)Όταν πάτε να κάτσετε στον καναπέ για να δείτε μια ταινία στην τηλεόραση και βγάζει τα παπούτσια του για να κάτσει πιο άνετα και τότε.... σου έρχεται ποδαρίλα !!!!
9)Όταν του πιάνεις το χέρι για να πάτε βόλτα και διαπιστώνεις ότι τα νύχια του είναι πιο τέλεια και από τα δικά σου για γαλλικό μανικιούρ! 

Εδώ τελειώνουν οι δικές μας παρατηρήσεις σχετικά με αυτό το θέμα... :) Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε και να σας προετοιμάσαμε.... για τα χειρότερα! :Ρ (αυτά δεν τα λέμε με κακιά διάθεση απλά λέμε τι έχουμε παρατηρήσει χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση να κατακρίνουμε το αντίθετο φύλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου