Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Σεισμός» στο ΟΑΚΑ οι Red Hot Chili Peppers


Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε το ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης για να απολαύσει τους Red Hot Chili Peppers και να τραγουδήσει μαζί τους, ενώ το παραλήρημα και το χειροκρότημα δεν είχαν τελειωμό!
«Είστε ένας υπέροχος και θερμός λαός που μας έχει αγκαλιάσει. Βλέπουμε και ακούμε ότι οι Έλληνες είναι ένας ταλαιπωρημένος λαός, όμως, εμείς δεχθήκαμε μόνο αγάπη και καλή φιλοξενία», είπε ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο οποίος έβγαλε την μπλούζα του και την πέταξε στον κόσμο.
Από την αρχή κιόλας της συναυλίας το στάδιο σείστηκε: το «Monarchy of Roses» ήταν το κομμάτι που «άνοιξε» την βραδιά, ενώ ο μπασίστας Flea χαιρέτησε τον κόσμο και παρουσίασε τον ντράμερ Chad Smith, ο οποίος με ένα εκπληκτικό σόλο έδωσε «πάσα» στο «Dani California».
«Χαιρετούμε την Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε στη χώρα σας, είναι γελοίο, αλλά τώρα βρισκόμαστε εδώ, κοντά σας!», είπε σε άλλο σημείο της συναυλίας ο Kiedis, τον οποίο ο Flea αποκάλεσε «Έλληνα θεό».
Το παραλήρημα έφτασε στα ύψη με το «Californication», με το κοινό να μην αφήνει τους Red Hot Chili Peppers να αποχωρήσουν και, μάλιστα, άναψαν καπνογόνα ζητώντας την επιστροφή τους!
Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες βγήκαν ξανά στο stage και εκεί ήταν η μεγάλη έκπληξη: υπό τους ήχους του «Encore», ο Flea έκανε ακροβατικά, ελληνικές σημαίες ανέμιζαν δίπλα στα ηχεία και ο κιθαρίστας φορούσε μπλούζα με την γαλανόλευκη που έγραφε «Wιth you Greece».
Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αντώνης Ρέμος, Υβόννη Μπόσνιακ, Στέλιος Ρόκκος, Θοδωρής Μαραντίτης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Έλλη Πασπαλά, Κώστας Φραγκολιάς και ΜάνοςΠανταζής.
Σημειώνουμε ότι την βραδιά ξεκίνησε το ελληνικό συγκρότημα της ηθοποιού Σάννυ Χατζηαργύρη Sunny Side Of The Razor και ακολούθησαν οι AAAK από το Manchester.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου