Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ανακύκλωση ρούχων

Είναι λογικό κάποιες φορές να θέλετε να πάρετε καινούρια ρούχα.Θέλετε να τα ξεφορτωθείτε, είτε γιατί άλλαξε η μόδα, είτε σας ελκύουν οι εκπτώσεις, είτα τα βαρεθήκατε! ΑΛΛΑ αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα πετάμε! Και τώρα θα με ρωτήσετε και τι να τα κάνουμε!? Είναι σίγουρο πως κάποιος γύρω σας το χρειάζεται, γι'αυτό χαρίστε τα. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιον να τα δώσετε, μην απελπίζεστε. Παρακάτω είναι οι διευθύνσεις μερικών από των επιλογών όπου μπορείτε να χαρίσετε τα παλιά σας ρούχα και να βοηθήσετε αυτόν που τα έχει ανάγκη περισσότερο από εσάς!
  • Στο Patari.gr, το νέο site online δωρεάν αγγελιών για μεταχειρισμένα ρούχα -και όχι μόνο. Εκεί μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε μεταχειρισμένα ρούχα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά κάθε ηλικίας, παπούτσια, κοσμήματα και ρολόγια σε σούπερ χαμηλές τιμές! Απλά κάντε κλικ στο www.patari.gr.
  •   Στο Xariseto.gr μια ιστοσελίδα που έχει βασικό στόχο να μειωθεί ο όγκος των χρήσιμων αντικειμένων που καταλήγουν στις χωματερές – μεταξύ των οποίων και ρούχα. Εδώ μπορείτε να εγγραφείτε ως μέλη δωρεάν και να χαρίσετε ή και να ανταλλάξετε οτιδήποτε μεταχειρισμένο, αρκεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. 
  •   Στο Tzaba.gr, το οποίο το οποίο λειτουργεί με την ίδια λογική με το xariseto και σας ενημερώνει για οτιδήποτε χαρίζεται ή ανταλλάσσεται και στο οποίο μπορείτε να χαρίσετε ή να ανταλλάξετε μεταξύ άλλων και τα παλιά σας ρούχα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι μια δωρεάν εγγραφή στο site. 
  • Στο kivotostoukosmou.org/  μπορείτε να βοηθήσετε την Κιβωτό του κόσμου δίνοντας καθαριστικά είδη, φάρμακα,  απορρυπαντικά προϊόντα, είδη ατομικής υγειινής και φροντίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου