Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Οι πιο sexy άνδρες της ελληνικής showbiz!




Σάκης Ρουβάς. Δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια βράβευση, ο Σάκηηηηηηη (ς), τον οποίον ερωτεύτηκαν γενιές και γενιές! 

Γιάννης Στάνκογλου. Ο Βανδουλάκης από το (έλα να πάμε στο) Νησί, ήταν το talk of the…island την περασμένη χρονιά. 

Απόστολος Γκλέτσος. Η δημαρχάρα, που μπορεί να μην έχει την κορμοστασιά του παρελθόντος, αλλά με τον τσαμπουκά και τη μαγκιά του ξαναφούντωσε τις απανταχού Γκλετσικές. Και ναι, ο Αποστόλης πάντα θα αποτελεί κομμάτι της showbiz! 

Τάσος Νούσιας. Ο πρόεδρος από το (έλα να πάμε στο) Νησί, κάλυψε ένα άλλο target group από αυτό του Στανκόγλου. Και λεπρός ενίκα! 

Αποστόλης Τότσικας. Ήρθε "Πίσω στο σπίτι" κι έφερε μαζί του τα λιγοστά του ρούχα… 

Τόμας Πρωτόπαπας. Ακόμη πιο λίγα ρούχα έφερε μαζί του το νέο talk of the town, ο Τόμας Πρωτόπαπας που πρωταγωνιστεί στη σειρά "Βασιλιάδες". Μέχρι τώρα, είχε δεν είχε 2 σκηνές...ντυμένες! 

Κωνσταντίνος Αργυρός. Χαμηλών τόνων, sexy πλην τίμιος και ιδιαίτερα αγαπητός στα…νεανικά κοινά...

Γιάννης Παντελακάκης. Εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό Manhunt International 2011 και πέρασε κι από δω να μας πει μια καλησπέρα…

Θάνος Πετρέλης. Πού τον βρήκε αυτόν τον κοιλιακό ο Θάνος; Κι εκεί που ήταν σε daddy cool φάση, τσουπ κάνει μια φωτογράφηση και επανακάμπτει στα charts! 

Θεοχάρης Ιωαννίδης. Η συμμετοχή του στο "Just the two of us", οι sexy φωτογραφίσεις, λίγο το κορμί, λίγο η ζέστη, λίγο τα λόγια του παπά… 

Χρήστος Χολίδης. Sexy παιδί για σπίτι…

Σάββας Πούμπουρας. Τι γιατί; Πλάκα μας κάνετε;

Δημήτρης Βλάχος. Τι γιατί; Πλάκα μας κάνετε (δις); 

Άκης Πετρετζίκης. Ο Master Chef και μάγειρας του "Πρωινό mou" ήταν το πρόσωπο που "αναζητήθηκε" περισσότερο στο Press Mixer (και όχι μόνο) την περασμένη χρονιά. 

Αντώνη Βλοντάκης. Ο φωτογενής πολίστας. Τελεία και θαυμαστικό.! 

Γιάννης Λουκάκος. Μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που ακολουθεί και τον Άκη Πετρετζίκη που προηγείται, αποτέλεσε μία από τις βασικές αιτίες που οι γυναίκες επέστρεψαν…στις κατσαρόλες! 

Δημήτρης Σκαρμούτσος. Δες παραπάνω...

Δημήτρης Λαγιόπουλος. "Μέσ' την καλή χαρά" κι αυτός και οι Λαγιοπουλίτσες...

Γιώργης Λαμπαθάκης. Γιατί μπορεί να σου γκρεμίσει το σπίτι...

Παναγιώτης Χατζηδάκης. Laugh attack εντ χι ις μπακ...

Τα συμπεράσματα δικά σας! ;)

By press mixer...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου