Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

3 γελοίοι λόγοι για να μην μπορώ να διαβάσω...(true story)

Μερικά σχολεία τελειώσαν τις εξετάσεις στις 14 άλλα στις 19. Μεγάλη αδικία...αλλά τι να κάνουμε. Σκέφτηκαν ποτέ όμως ότι αυτές τις 5 μέρες τα παιδιά που τελειώνουν στις 19 δεν μπορούν να διαβάσουν; Και ξέρετε γιατί;; Δείτε παρακάτω
  1. Τα παιδιά από την απέναντι πολυκατοικία έχουν ήδη τελειώσει και ακούγεται μονίμως από το σπίτι τους μουσική. Όπως το It's my life (φοβερό τραγούδι)  και μετά το άκυρο του Ρουβά "..θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά για να φας.."
  2. Οι φίλοι από τα άλλα σχολεία πηγαίνουν τα βράδια σε bars γιατί την άλλη μέρα δεν έχουν να σηκωθούν νωρίς. Πηγαίνω ,λοιπόν, μαζί τους και ξενυχτάω με αποτέλεσμα να ξυπνάω στις 4 το μεσημέρι. Άντε να διαβάσεις μετά...
  3. Η γειτόνισσα (δεν δουλεύει) και τα παιδιά της τελειώσαν το σχολείο για καλοκαιρινές διακοπές. Και τα κ*λόπαιδα όλη μέρα παίζουν μπάλα μέσα στο σπίτι και  σπάνε τα πράγματα και γενικά κάνουν ζημιές. Με αποτέλεσμα η μητέρα τους να τσιρίζει "Είστε παιδιά εσείς;;; Την ώρα και τη στιγμή που σας γέννησα" ή "Είστε χαζά; Δεν σας έχω πει ¨όχι μπάλα μέσα στο σπίτι¨" ή "Μ*λ*κισμένα μου το είχαν φέρει δώρο στο γάμο μου αυτό! Ξέρετε πόσο κοστίζει; Θα τα κρατήσω από το χαρτζιλίκι σας και θα σας δείξω εγώ να μάθετε να μην μ' ακούτε.."
Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Ακόμα και αν τελειώσατε 14 πείτε μας αστεία συμβάντα που σας εμπόδισαν να διαβάσετε..Περιμένω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου