Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

6 φράσεις-σαμποτέρ για τη γοητεία σας

Ας το ξεκαθαρίσουμε: οι άντρες αγαπάνε τις γυναίκες. Σας βρίσκουμε καταπληκτικές και πολύ σέξι. Ακόμη κι όταν είστε χλωμές, μετά από έναν ολόκληρο χειμώνα. Ακόμη κι όταν κυκλοφορείτε στο σπίτι με την oversize φόρμα σας και το μαλλί πιασμένο με το κλάμερ, ετοιμόρροπο. Υπάρχουν, όμως, κάποια πράγματα που σας κάνουν λιγότερο, πολύ λιγότερο, ελκυστικές. όταν χρησιμοποιείς τις φράσεις που θα βρεις παρακάτω, εσύ η όμορφη, εσύ η έξυπνη, χάνεις μεγάλο μέρος της γοητείας σου. Πες έστω μια από αυτές και θα ξενερώσει ο αντρικός πλανήτης.
"Σιχαίνομαι τα μπράτσα μου"
Τι συμβαίνει με τις γυναίκες και τα μπράτσα τους; Ξέρουμε ότι τρώτε μπόλικη πίεση για να φαίνεστε όμορφες, αλλά αν ξεκινήσετε να μας πρήζεται για το πόσο μισείτε το σώμα σας, μας χάσατε, γιατί το σώμα σας είναι ένας από τους κύριου λόγους που σας κάνουμε παρέα. "Όταν κριτικάρει το σώμα της, τότε σίγουρα έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης"  μου λέει ο φίλος μου ο Θοδωρής, 30 χρονών. Είτε ψαρεύεις για κοπλιμέντα είτε απλά κάνεις προληπτικά χτυπήματα για να προλάβεις τη δικά μας κριτική, το να τονίζεις τα σωματικά σου ελαττώματα κάνει τα συναισθηματικά σου να φαίνονται όλο και περισσότερο.
"Πιστεύεις ότι πρέπει να βάλω ψεύτικο στήθος;"
Μάλλον όχι, Τα στήθη είναι σέξι-μεγάλα ή μικρά, ασύμμετρα ή οτιδήποτε, αλήθεια[...]
"Σαν τσούλα ντύθηκε πάλι σήμερα"
Άραξε στα κυβικά σου, γλύκα. Αν αρχίσεις τις κατινιές, όχι μόνο θα επιβεβαιώσεις το στερεότυπο, άλλα θα δείξεις και πόσο ανασφαλής είσαι. Ο Μάρκος, 24 χρονών, σου λέει: "Το να κράζεις άλλες όμορφες κοπέλες σε κάνει πολύ λιγότερο ελκυστική. Να έχεις αυτοπεποίθηση. Μη χαραμίζεις χρόνο σε μικρότητες" Στην τελική, αν το αγαπημένο σου σπορ είναι η κατινιά, πώς θα σε γνωρίσω στις φίλες μου ή στη μικρή μου αδελφή ή στη μάνα μου.
"Καλά, έμαθες τι έκανε ο Σάκης στη Μύκονο;"
Όπου Σάκης, βάλε όποιο άλλο σελέμπριτι με τον όποιο ασχολούνται τα περιοδικά με τα ασπροκόκκινα λογότυπα εκείνη την περίοδο. Δεν ζηλεύουμε απλά πράγματι δεν καταλαβαίνουμς την κουλτούρα των σελέμπριτι [...]
"Είμαι εντελώς λιώμα"
Όπως και εσύ, οι άντρες θέλουν κάποια που να είναι σταθερή και έχει έλεγχο του εαυτού της. Όπως λέει ο Μάρκος "οι γυναίκες είναι λιγότερο σέξι όταν σε δείχνουν αυτοέλεγχο". Οι περισσότεροι από εμάς ρο έχουμε κάνει-αλλά μετά πήραμε το πτυχίο μας και ησυχάσαμε. Οπότε κράτα τον έλεγχο και στα μάτια μου θα είσαι μία θεά. Ούτως ή άλλως, είμαι ένας τζέντλεμαν και, όταν εσύ γίνεσαι λιώμα, το βράδυ μας τελειώνει. Κρίμα δεν είναι;
"Θες πραγματικά να κάνουμε σεξ;"
Κοίτα, δεν σου είπαμε να φτιάξεις ένα πάζλ 10.000 κοματτιών ή να κάνεις 20 συνεδρίες φυσιοθεραπείας. Ήλπιζα να κάνουμε μια αμοιβαία απολαυστική δραστηριότητα που θα μας φέρει πιο κοντά. Έτσι, υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να πεις "όχι σήμερα". 'Ένας από αυτούς είναι και το "όχι σήμερα" (χαμόγελο). Έτσι θα μας αφήσεις της πολυτέλεια τού να πιστεύουμε ότι πιστεύεις ότι το σεξ μαζί μας είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε ποτέ να σου συμβεί και ότι δεν υπάρχει τίποτε που να προτιμούσες να κάνεις. Απλά καλύτερα αύριο.
Πηγή: Glamour

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου